NOVELLER

HOLD EN PAUSE OG LÆS EN NOVELLE
 
Amanda Books har i perioder offentliggjort noveller på hjemmesiden. To samlinger af noveller skrevet af forfatterspirer fra Saxos Forfatterskole blev udgivet som e-bøger i pdf-format: 
Fugleskræmslet og andre noveller 2013 og Fortællinger fra mørket 2014.
 
Du kan købe en af novellesamlingerne ved at sende en mail med din adresse til forlagetamanda@gmail.com og betale 40 kr. til mobile pay 53862616.

Fælles for de noveller, vi har udgivet er, at de er underholdende, men ellers spænder de vidt. Nogle er stilfærdige øjebliksbilleder, der viser en menneskeskæbne. Andre er udprægede 'pointe-historier' med et tvist der drejer handlingen. Nogle er uhyggelige eller tragiske. Andre er blide og venlige. Kort sagt afspejler de nye noveller genren som sådan: en kort historie der åbner en verden på klem.

En novelle åbner mulighed for at holde pause fra sit liv i nogle minutter og læse en sjov og anderledes historie. Den korte tekst giver et hurtigt indblik i 'noget andet', og det kan være lige netop den ventil, man har brug for i hverdagen for at få ny inspiration. 

FUGLESKRÆMSLET OG ANDRE BEKENDTSKABER

Noveller skrevet af forfatterspirer fra Saxos Forfaterskole. Udgivet af Amanda Books på forlagets hjemmeside i vinteren 2012-13 og som e-bog i pdf-format i 2013 . Novellesamlingen kan købes hos forlaget for 40 kr. 

 

 

 

 FORTÆLLINGER FRA MØRKET

I vinteren 2013-14 udgav Amanda Books en serie nye noveller på hjemmesiden, skrevet af forfatterspirer fra Saxos Forfatterskole. 

Novellesamlingen kan købes som e-bog i pdf-format hos forlaget for 40 kr.